IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Termeni si conditii

Magazinul online www.eosclimatizare.ro este proprietatea SC EOS Corporation SRL cu sediul in Str.Ana Ipatescu nr. 21, Ploiesti, Prahova, Romania, inmatriculata la ONRC sub numarul J29/680/09.05.2014, avand codul fiscal RO33144592 si contul RO31PIRB3100762215001000 deschis la Banca First Bank Romania, care se ocupa de intretinerea si administrarea lui, si este referita in continuare ca "Vanzator"

Intregul continut al site-ului www.eosclimatizare.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica si alte date este fie creat de/pentru SC EOS Corporation SRL sau partenerii sai, fie preluat de acesta de la proprietariul de drept al respectivului continut, astfel ca orice preluare neautorizata a oricarora dintre materialele mentionate poate intra sub incidenta legii drepturilor de autor si/sau a legilor privind proprietatea intelectuala sau industriala.

Limitari ale responsabilitatilor

EOS Corporation SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. EOS Corporation SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele eosclimatizare.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. Vanzatorul, in calitate de proprietar al acestui website, depune toate eforturile pentru ca informatiile prezentate sa fie permanent actualizate si in conformitate cu politicile interne ale companiei, insa nu garanteaza acuratetea acestora.

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor, va fi adusa la cunostinta Vanzatorului in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor deja incasate de Vanzator odata cu returnarea produselor deteriorate, dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor financiare ale Vanzatorului fata de orice client, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare a unui produs, este valoarea sumelor deja incasate de Vanzator de la acest client, pentru respectivul produs.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea pentru greselile de afisare in ceea ce priveste preturile si/sau caracteristicile produselor. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, iar livrarea inca nu s-a efectuat, vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea identificata.

Securitatea informatiilor

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Cu toate acestea, EOS Corporation SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale browser-ului cu care clientul acceseaza site-ul.

Taxe suplimentare

Toate preturile afisate pe site-ul eosclimatizare.ro includ cota legala de TVA. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie, impachetare si/sau incasare aferente. Vanzatorul nu percepe nici o alta taxa suplimentara la cumpararea produsului.

Expedierea produselor se face in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) de la receptionarea si pregatirea comenzii.

Conditiile de transport se aplica doar pentru livrarile pe teritoriul Romaniei.

Procedura de returnare a produselor - persoane fizice

Conform OUG 34/2014, Art. 9, privind regimul juridic al contractelor la distanta Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Notificarea de retragere se trimite datata si semnata de catre consumator, prin posta pe adresa:

SC EOS Corporation SRL
Str. Ana Ipatescu nr.21, Ploiesti, 100337
Prahova, Romania,

sau la email office@eosclimatizare.ro. 

In situatia mentionata aici dvs. veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.
 
EOS Corporation SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 de zile. Taxa aferenta transportului (tur-retur) cade in sarcina cumparatorului, banii vor fi restituiti in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il va pune la dispozitie cumparatorul.
 

Procedura de returnare a produselor - persoane juridice

In cazul persoanelor juridice (sau a tuturor asociatilor, organizatilor, societatilor, etc., care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal), se aplica toti termenii mentionati in prezenta politica de returnare, cu exceptia perioadei de returnare care este de 3 zile lucratoare. Returnarea fizica a produselor se va face in maximum 3 zile lucratoare de la confirmarea notificarii de returnare de catre EOS Corporation SRL, iar perioada maxima de returnare a baniilor este de 30 de zile.
 
De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produselor, fara cheltuielile initiale de livrare. Returnarea baniilor se va face doar prin virament bancar, indiferent de modalitatea de plata initiala.!
Cheltuielile de expediere in cazul unui retur de produse vor fi suportate de client.
Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original, fara urme de deteriorare !
 
Prin desigilarea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele de catre EOS Corporation SRL, inseamna ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs, in consecinta produsele desigilate nu mai pot fi returnate, in conformitate cu OUG 34 / 2014 art. 16 pct. d și e.
 

Produsele care nu se pot returna

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi sau care nu respecta termenii de garantie;
- Produse care nu respecta termenii si conditiile certificatului de garantie;
- Produse aduse pe comenzi speciale;
- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena;
- Produse desigilate precum produse de ingrijire personala, igiena casei sau personala, accesorii medicale;
- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati;
- Produse primite cadou la alte produse, doar cu conditia unei noi achizitii;
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma.
 
Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termenilor de garantie) vor fi inlocuite fara alte costuri in termen de 48 de ore de la receptie, cu conditia ca produsul sa fie impachetat complet, exact ca in momentul ridicarii sau livrarii dar numai cu conditia notificarii prealabile in scris prin modalitatile de mai sus. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garantie de 14 zile, conform Legii 449/2003. EOS Corporation SRL poate percepe taxe suplimentare pentru acceptarea spre retur a produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.
 

Returnarea produselor peste perioada legala de returnare de 14 zile

ATENTIE! Nu avem obligatia legala de a accepta returul comenzilor peste termenul de 14 zile stabilit de lege !
- Se por returna, ca exceptie, doar anumite produse care au fost primite cu maxim 14 zile peste perioada legala de retur.
- Produsele aferente unor comenzi care au depasit perioada legala de returnare de 14 zile, pot fi acceptate numai in anumite cazuri si numai cu o penalizare aplicata la valoarea totala de facturare a comenzii dvs!
- Valoarea penalizarii se calculeaza in functie de adaosul produsului si pierderile legate de vanzarea ca produs resigilat.
- Valoarea minima de penalizare este de 15%, iar cea maxima de 30%.
- Decizia de acceptare sau returnare va fi transmisa pe e-mail impreuna cu valoarea de penalizare, dupa receptionarea cererii de retur. Termenul maxim de raspuns este de 48 de ore (2 zile lucratoare).
- Termenul de returnare al banilor in cazul in care perioada de returnare legala a fost depasita este de maximum 30 de zile !
 

Adresa pentru returnarea produselor

Produsele vor fi returnate exact asa cum au fost livrate / primite de catre dvs, cu toate accesoriile / documentele incluse, dupa confirmarea de primire de catre noi a notificarii dvs. de retur, raspuns la e-mailul sau telefonic. Adresa la care trebuie returnate produsele conform conditiilor de mai sus, este:
 
EOS Corporation SRL
Str. Ana Ipatescu nr. 21, Ploiesti, 100337
Prahova, Romania
Telefon: +4 0759.202.508
E-mail: office@eosclimatizare.ro
Program de lucru: Luni-Vineri 9:00 - 17:30
 
Recomandam ca produsele sa fie returnate direct la sediul nostru prin curier rapid.
Produsele returnate prin curier rapid nu se vor trimite cu RAMBURS!
Va recomandam sa utilizati serviciile de curierat rapid, care permit urmarirea coletului. Nu suntem raspunzatori pentru coletele care au fost ambalate necorespunzator, pierdute sau deteriorate de catre seviciul postal sau serviciul de curierat rapid in timpul transportului catre noi.
 

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

Prezenta Politica de Confidentialitate defineste tipurile de informatii pe care compania le colecteaza de pe site-ul web, modul de utilizare si de protejare a acestor informatii.

Aceasta Politica explica de asemenea alegerile pe care le puteti face cu privire la modul in care informatia este colectata si utilizata. Politica de fata este aplicabila numai site-ului www.eosclimatizare.ro si nu este aplicabila pentru bannere, loterii, concursuri, jocuri si alte reclame sau promotii pe care le putem sponsoriza sau la care putem participa pe site-urile web detinute de terte parti.

Prin utilizarea site-ului web www.eosclimatizare.ro, va exprimati acordul cu privire la prevederile Politicii de Confidentialitate actuale, asa cum este aceasta publicata pe site-ul nostru, precum si cu prevederile Termenilor si Conditiilor. In cazul in care nu sunteti de acord cu vreuna din prevederile Politicii de Confidentialitate sau a Termenilor si Conditiilor, va rugam sa nu utilizati site-ul si sa nu ne furnizati informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

Aceasta Politica stabileste urmatoarele:

 - ce date personale colectam si procesam despre dvs. in legatura cu relatia dvs. cu noi in calitate de client si prin utilizarea de catre dvs. a site-ului nostru si a serviciilor online
 - de unde obtinem datele
 - ce facem cu aceste date
 - cum stocam datele
 - cum ne ocupam de drepturile dvs. de protectie a datelor
 - cum respectam regulile de protectie a datelor

Toate datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate in conformitate cu legislatia privind protectia datelor din Romania. Site-ul foloseste masuri de securitate adecvate (certificat SSL) pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in baza de date a companiei.

Este important ca utilizatorul sa ia toate masurile de securitate pentru a se proteja de accesul neautorizat al contului sau personal. Recomandam alegerea unei parole puternice, care sa fie tinuta privata. De asemenea, trebuie dat intotdeauna log-out dupa incheierea unei sesiuni online de pe un calculator public.

Ce tipuri de date colectam?

Datele personale inseamna orice informatie referitoare la dvs. care ne permite sa va identificam, cum ar fi numele dvs., datele de contact, detaliile de plata si informatiile despre accesul dvs. pe site-ul nostru. Putem colecta date personale de la dvs. atunci cand faceti o comanda online, cand creati un cont de utilizator pe www.eosclimatizare.ro, cand utilizati site-ul web sau cand ne contactati prin alte mijloace (de ex. telefonic).

Mai exact, putem colecta urmatoarele categorii de informatii:

a. Numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numarul de telefon, alte detalii de plata. Aceste date pot fi accesate exclusiv intern, de catre personalul autorizat al companiei. Fiecare utilizator are posibilitatea de a vedea doar propriile date personale pe care le-a introdus. Datele pe care ni le furnizati vor ramane confidentiale, nu vor fi afisate public si nu vor fi dezvaluite altor utilizatori.
b. Informatii despre utilizarea de catre dvs. a site-ului. Aceste informatii contin adresa IP alocata calculatorului dvs, tipul de browser folosit, paginile vizitate. Folosim aceste date pentru a face analize statistice asupra modului in care utilizatorii folosesc site-ul nostru, in vederea imbunatatirii site-ului. Datale colectate in acest sens sunt anonimizate astfel inctat sa nu va poata identifica direct.
c. Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin e-mailuri, servicii de chat, apeluri .

Aveti posibilitatea de a modifica informatiile cu caracter personal furnizate, prin logarea in contul creat pe site si accesarea sectiunii „Contul Meu”. Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt eronate sau nu mai sunt valabile, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Refuzul dumneavoastra de a furniza datele cu caracter personal are urmatoarele efecte:

– imposibilitatea de a plasa comenzi pe site – nu veti putea primi oferte, promotii sau mesaje de marketing privind activitatea Vanzatorului
– nu vi se vor comunica mesaje administrative sau necomerciale privind serviciile puse la dispozitie de Vanzator
– nu veti putea completa chestionarele, sondajele sau sa va inscrieti la newsletters puse la dispozitie de Vanzator

Vom procesa astfel de date numai daca v-ati dat consimtamantul explicit bifand casuta aferenta „Termeni si Conditii” 

Pentru ce folosim datele dvs., de ce si pentru cat timp? 

Datele dvs. pot fi utilizate in urmatoarele scopuri:

a. Pentru furnizarea produselor pe care le solicitati: folosim informatiile pe care ni le furnizati pentru a efectua serviciile pe care le-ati solicitat in legatura cu comanda dvs.
b. Pentru a va contacta in cazul unei schimbari la comanda dvs: va trimitem informatii in legatura cu produsele pe care le-ati solicitat si orice modificari care apar la comanda dvs. Informatiile nu au scop comercial si nu va puteti dezabona de la ele
c. Pentru a furniza servicii personalizate: folosim datele dvs. pentru a furniza informatii care credem ca v-ar interesa, pentru a personaliza serviciile pe care vi le oferim, cum ar fi oferte speciale, discount-uri.
d. Marketing: din cand in cand, va vom contacta cu informatii despre oferte,produse noi etc. prin intermediul comunicarilor online. Cu toate acestea, veti avea optiunea de a va abona sau dezabona de la astfel de comunicari, indicand acest lucru. De asemenea, la orice comunicare online din partea noastra , veti avea ocazia sa indicati ca nu mai doriti sa primiti materialele noastre de marketing direct.

Vom procesa datele dvs. personale numai in cazul in care avem o baza legala pentru a face acest lucru. Baza legala va depinde de motivele pentru care am colectat si pentru care trebuie sa folosim datele dvs. personale.

Drepturile dvs. legate de protectia datelor

In anumite circumstante, prin lege aveti dreptul: 

- Sa solicitati informatii despre faptul ca detinem informatii personale despre dvs. si, daca da, despre ce informatii este vorba si de ce le detinem/folosim.
- Sa solicitati accesul la informatiile dvs. personale (cunoscuta sub denumirea „solicitare de acces persoana vizata”). Acest lucru va permite sa primiti o copie a informatiilor personale pe care le detinem despre dvs. si sa verificati daca le procesam in mod legal.
- Sa solicitati corectarea informatiilor personale pe care le detinem in legatura cu dvs. Acest lucru va permite sa corectati orice informatii incomplete sau inexacte pe care le detinem despre dvs.
- Sa solicitati stergerea informatiilor dvs. personale. Acest lucru va permite sa ne cereti sa stergem sau sa eliminam informatiile personale acolo unde nu exista motive intemeiate pentru a continua sa le procesam. De asemenea, aveti dreptul sa ne solicitati sa stergem sau sa eliminam informatiile dvs. personale in cazul in care v-ati exercitat dreptul de a va opune prelucrarii (a se vedea mai jos). Pentru acest lucru, va rugam sa luati legatura cu noi prin email, la adresele trecuta pe pagina de contact
- Sa va opuneti prelucrarii informatiilor dvs. personale in cazul in care ne bazam pe un interes legitim (sau pe cel ale unei terte parti) si exista ceva despre situatia dvs. specifica care va face sa doriti sa obiectati asupra prelucrarii pe acest motiv. De asemenea, aveti dreptul sa faceti obiectii in cazul in care prelucram informatiile dvs. personale in scopuri de marketing direct.
- Sa va opuneti cu privire la luarea automata a deciziilor, inclusiv analiza profilului, adica sa nu faceti obiectul niciunei decizii automate prin utilizarea informatiilor dvs. personale sau a analizei profilului dvs.
-Sa solicitati restrictii in ceea ce priveste procesareconfirma identitatea si pentru a va asigura dreptul de acces la informatii (sau pentru a va exercita celelalte drepturi). Aceasta este o alta masura de securitate adecvata pentru a ne asigura ca informatiile personale nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul sa le primeasca. 

Analiza traficului si solutii de analiza de la terti Google Analytics

Google Analytics

Acest site foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza a traficului oferit de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google Analytics foloseste "cookie"-uri (descrise mai jos). Aceste sunt fisiere text stocate pe calculatorul dvs. care permit identificare vizualizarilor facut de dvs. Informatiile continute in cookie sunt trimise la fiecare incarcare de pagina la un server Google server aflat in USA si prelucrate acolo.

Cookie-urile folosite de Google Analytics sunt stocate si prelucrate conform Art. 6 (1) (f) din GDPR. Operatorul site-ului are un interes legitim in analiza comportamentului utilizatorilor pentru a optimiza webste-ul, precum si a masura eficienta campaniilor de publicitate.

Anonimizarea adresei IP 

Am activat functia de anonimizare a adresei dvs. IP. Adresa dvs. IP va fi scurtata de Google pt accesarile din Uniunea European inainte de a fi trimise in Statele Unite. Numai in cazul exceptionale va fi trimisa intreaga adresa IP in SUA si scurtata acolo. Google va folosi aceasta informatie in numele operatorului site-ului pentru a evalua modului in care folositi site-ul, pentru a genera rapoarte legate de activitatea pe site, si a a oferi alte servicii de analiza traficului pe site. Adresa IP trimisa pt Google Analytics nu va fi fuzionata cu alte date detinute de Google.

Impiedicarea colectarii de date 

Folosind setari si extensii de browser

Puteti impiedica setarea cookie-urilor pe calculatorul dvs., si cu acesta prevenirea colectarea datelor prin Google Analytics, prin dezactivarea cookie-urilor in browserul dvs. Cu toate acestea, dorim sa va atragem atentia asupra faptului ca fara cookie-uri, o mare parte din functiile site-ului nu vor functiona (de exemplu, nu veti putea adauga produse in cos si nu va veti putea intra in cont).

Puteti de asemenea dezactiva numai cookie-urile folosite de Google Analytics si trimiterea lor catre Google, instaland o extensie in browser-ul dvs. Pentru mai multe detalii, accesati: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ro.

Excluderea din colectarea de date pe acest site

Puteti impiedica colectarea de date de catre Google Analytics pe site-ul nostru facand click pe acest link. Acesta va seta un cookie, a carui prezenta va forta Google Analytics sa ignore si sa nu trimita datele colectate de la dvs.

Pentru mai multe detalii despre modul in care Google Analytics colecteaza si prelucreaza datele utilizatoriilor, accesati Politica de Confidentialitate Google la: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=ro

Modulele cookie si monitorizarea site-ului 

Aceasta pagina de internet foloseste module cookie pentru a ne permite sa imbunatatim serviciile pe care vi le oferim si sa furnizam anumite functii pe care le puteti gasi utile.

Modulele cookie sunt fisiere text mici care sunt transferate pe hard drive-ul computerului dvs. prin browserul web pentru a ne permite sa va recunoastem browserul si a ne ajuta sa monitorizam vizitatorii paginii noastre de internet; astfel, acestea ne permit sa intelegem mai bine produsele care vi se potrivesc cel mai bine. Un modul cookie contine datele dvs. de contact si informatii care ne permit sa va identificam computerul atunci cand ne rasfoiti pagina, pentru a va ajuta sa finalizati comanda. Majoritatea browserelor web accepta automat modulele cookie, dar, daca doriti, puteti schimba aceste setari de browser acceptand, respingand si stergand module cookie.

Sectiunea „Ajutor” a barei de instrumente din majoritatea browserelor va va spune cum sa impiedicati acceptarea de modulelor cookie noi de catre browser, cum sa setati browserul sa va instiinteze cand primiti un modul cookie nou sau cum sa dezactivati complet modulele cookie. Daca alegeti sa modificati aceste setari, este posibil sa constatati ca anumite functii si caracteristici nu vor functiona conform asteptarilor. Modulele cookie pe care le folosim nu detecteaza nicio informatie stocata pe computerul dvs. 

Aceasta Politica are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesarii website-ului eosclimatizarex.ro, dispozitive de tip PC / laptop, smartphone, tableta, etc. in cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal dar si in documentele Conditiile Generale, Politica de Confidentialitate din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.) va rugam sa NU utilizati site-ul www.eosclimatizare.ro.

Prin bifarea in momentul inscrierii sau efectuarii de cumparaturi pe site-ul nostru, sunteti de acord cu Termeni si Conditiile Generale precum si cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal, sau prin simpla continuare a utilizarii site-ului si a serviciilor noastre, ulterior parcurgerii acestei Politici, consideram ca ati luat la cunostinta, si sunteti informat si de acord cu aceasta.

Informatii despre plata si livrare

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 24h - 48h lucratoare, din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania, exclusiv prin NEMO EXPRESS. In general, produsele vandute de site-ul nostru au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul estimat de sosire la destinatie pentru fiecare localitate din Romania. In anumite situatii este posibil ca informatia de stoc sa fie in curs de actualizare si atunci veti fi informat asupra acestui aspect in momentul confirmarii comenzii. Comenzile inregistrate on-line pana la ora 12.00, vor fi procesate si expediate in aceeasi zi lucratoare in timp ce comenzile inregistrate dupa ora 12.00 sau in afara orelor de program, vor procesate si fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

Documentele aferente produselor achizitionate (factura, certificat de garantie, etc), sunt livrate impreuna cu produsele comandate.
 

♦ Modalitati de plata

Compania EOS Corporation SRL accepta pentru plata produselor urmatoarele metode:
 
 plata prin transfer bancar in contul ( IBAN:RO31PIRB3100762215001000)
 plata la livrare in sistem ramburs
 plata in numerar la sediul companiei EOS Corporation SRL
 plata online cu card bancar prin EuPlatesc
 
 Comenzile platite online au prioritate la livrare!
 

♦ Informatii Livrare 

Dupa efectuarea comenzii on-line veti fi contactat telefonic de catre un operator de vanzari. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.

Costurile de livrare și procesare comandă se calculeaza automat in cosul de produse, inainte de trimiterea comenzii, in functie de greutatea produselor precum si de localitatea de livrare. In cazul in care optati pentru livrarea comenzii prin curier rapid, aceste costuri sunt astfel:
 
- comenzile cu o greutate  intre 0Kg - 10 Kg au un cost de livrare de 69 lei (manipulare | ambalare | transport)
- comenzile cu o greutate intre 11Kg - 30 Kg au un cost de livrare de 89 lei (manipulare | ambalare | transport)
- comenzile cu o greutate intre 31Kg - 40 Kg au un cost de livrare de 115 lei (manipulare | ambalare | transport)
- comenzile cu o greutate intre 41Kg - 60 Kg au un cost de livrare de 167 lei (manipulare | ambalare | transport)
- comenzile cu o greutate intre 61Kg - 75 Kg au un cost de livrare de 206 lei (manipulare | ambalare | transport)
- comenzile cu o greutate intre 76Kg - 999999 Kg au un cost de livrare de 299 lei (manipulare | ambalare | transport)
 
 
• Atentie! Taxele de livrare de mai sus sunt valabile numai in aria de acoperire a centrelor FAN COURIER! Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire inseamna ca veti fi taxat/-ă pentru Km suplimentari (probabil ca sunteti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum veti fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii.

Ca alternativa, va oferim posibilitatea de a va ridica personal comada de la sediul EOS Corporation SRL, in orice zi lucratoare de Luni - Vineri intre 9:00 -16:00, fara nici un cost suplimentar.
 
Pentru livrarea prin curier, puteti verifica starea comenzii dvs. la adresa https://www.fancourier.ro/awb-tracking/introducand nr. AWB (codul coletului ) pe care il veti primi prin e-mail, imediat ce serviciul nostru de livrari va preda coletul catre firma de curierat.

Pentru orice comanda puteti verifica starea acesteia pe site-ul nostru la sectiunea "Urmareste Comanda" prin introducerea adresei de email folosita la plasarea comenzii si numarul respectivei comenzi.
 

Garantia produselor

Firma EOS Corporation SRL, asigura buna functionare a produselor comercializate in perioada de garantie, conform prezentului certificat, si in perioada de post-garantie, pe baza unui contract de service post-garantie. In perioada de garantie, firma EOS Corporation SRL suporta in totalitate contravaloarea pieselor de schimb necesare.

Perioada de garantie a produsului incepe in momentul incheierii actului de vanzare.

Prezentul certificat atesta garantia asigurata produsului de catre EOS Corporation SRL, in conformitate cu prevederile O.G. 21/1992 cu modificarile si completarile ulterioare H.G.449/2003.

In cazul in care defectiunea produsului nu poate fi remediata sau in conditiile in care durata de nefunctionare, cauzata de eventualele deficiente aparute in perioada de garantie, depaseste 10% din termenul de garantie, la cererea cumparatorului, produsul va fi inlocuit de catre vanzator.
 

I. Conditii de acordare a garantiei

1. Cumparatorul prezinta certificatul de garantie al produsului si factura cu care a fost achizitionat.
2. Sigiliul de protectie al produsului nu a fost indepartat.
3. Cumparatorul respecta cu strictete instructiunile privind manipularea, instalarea, utilizarea si intretinerea produsului cuprinse in manualul de utilizare sau alt material informativ care insoteste produsul
4. Cumparatorul se obliga sa asigure spalarea filtrelor din unitatea interioara a aparatului o data la doua saptamani asa cum este descris in manualul de operare si utilizare.
5. Cumparatorul se obliga sa efectueze instalarea aparatelor achizitionate cu echipa proprie a vanzatorului sau cu o firma autorizata de catre vanzator.

Nerespectarea uneia din aceste conditii atrage anularea garantiei.
 

II. Pierderea garantiei intervine in urmatoarele cazuri:

1. Deteriorari si defectiuni datorate transportului, depozitarii sau manipularii necorespunzatoare efectuate de cumparator.
2. Defectiuni provocate de cumparator prin utilizarea sau operarea gresita sau prin nerespectarea instructiunilor de instalare si utilizare din manualul de operare si utilizare al aparatului.
3. Defectiuni aparute datorita prezntei corpurilor straine, insecte sau alte vietuitoare in interiorul aparatului.
4. Defectiuni aparute in urma:
   • conectarii aparatului la o retea electrica cu intreruperi frecvente de alimentare;
   • conectarii aparatului la prize improvizate sau in extensii multiple;
   • introducerii sau scoaterii conectorilor aparatului in timpul functionarii;
   • amplasarii aparatului in conditii necorespunzatoare de temperatura si umiditate;
   • lovirii aparatului.
5. Distrugerea sigiliului aparatului.
6. Daca seria de fabricatie a aparatului nu corespunde cu ce din certificatul de garantie, este deteriorata sau modificata.
7. Defectiuni si pagube provocate aparatului de catre incendii, accidente, neglijente in utilizare.
8. Defectiuni si pagube provocate aparatului de catre fenomene naturale (trasnet, inundatie, cutremur, etc).
9. Pierderea certificatului de garantie.
10. Folosirea de piese de schimb neagreate de firma EOS Corporation  SRL
11. Folosirea aparatului de aer conditionat in regim de racire sau incalzire in afara domeniului de temperatura specificat mai jos ( conform cu fisa tehnica a aparatului ):

Atentie! Nu se inlocuiesc gratuit in perioada de garantie telecomenzile defecte datorita neschimbarii la timp a bateriilor, varsarii accidentale de lichide pe suprafata acestora, distrugerii tastaturii sau a afisajului electronic prin actionare exagerata ca intensitate si forta sau care prezinta urme de lovituri. Garantia nu se extinde asupra accesoriilor, consumabilelor precum si asupra tuturor subansamlelor casabile ce intra in componenta produselor achizitionate.

Deteriorarile de genul zgarieturilor, socurilor sau rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii, nu fac obiectul garntiei.
Cumparatorul are obligatia de a inlocui periodic bateriile de la telecomanda, la fiecare 12 luni de la cumpararea aparatului. Cumparatorul va suporta toate costurile oricarei solicitari nefondate a service-ului (folosirea necorespunzatoare, intretinera necorespunzatoare, lipsa alimentarii electrice a aparatului, utilizarea necorespunzatoare a telecomenzii).

La incheierea perioadei de garantie sau in cazul pierderii garantiei (conform prevederilor de la punctul II), vanzatorul va asigura piesele de schimb necesare contra cost, pe intreaga durata medie de utilizare a produsului.
 

III. Interventii in perioada de garantie

Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care cumparatorul a reclamat defectarea produsului si pana la data repunerii acestuia in functionare.

Drepturile cumparatorului sunt asigurate conform OG 21/1992 cu modificarile si completarile ulterioare HG 786/1996 si HG 449/2003.
 
 

Alte informatii

Orice conflict aparut intre EOS Corporation SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.