IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Cum cumperi de la noi

♦ Alegerea produselor

1. Porneste navigarea pe site din meniul "Catalog produse" si mergi prin categoriile de produse exact ca si cum ai merge printre rafturile unui magazin real. Odata ce ai gasit un produs care consideri ca se potriveste dorintelor tale, apasa butonul "Vezi detalii" pentru a intra in pagina dedicata acelui produs. Aici gasesti toate detaliile despre produsul respectiv inclusiv referitoare la montaj, disponibilitate si chiar opiniile altor clienti.
2. Daca informatiile citite aici te satisfac si doresti achizitionarea produsului, apasa butonul "Adauga in cos" pentru a pune produsul in cosul de cumparaturi. In acest moment vei fi informat despre faptul ca produsul a fost adaugat cu succes la cos si vei observa in partea din dreapta sus a ecranului o mica notificare cu privire la continutul cosului de cumparaturi.
3. Mai departe, poti repeta navigarea spre un alt produs pe care sa-l cumperi sau sa mergei in cosul de produse pentru a ne trimite comanda.
4. Odata ajuns in cos ai posibilitatea sa modifici cantitatile, sa renunti la unul sau chiar la toate produsele sau chiar sa revii in magazin pentru a continua cumparaturile
5. Cand ai decis ca toate produsele corespund nevoilor tale, poti incepe completarea formularului de comanda.
 
 

♦ Trimiterea comenzii

1. Prin urmare, a venit momentul in care trebuie sa facem cunostinta, ca sa stim cui si unde trimitem produsele, asa ca te rugam sa completezi cu mare atentie campurile obligatorii, marcate cu steluta, adresa de email, numele persoanei de contact, telefonul persoanei de contact si mai ales adresa de livrare completa. Pentru persoane juridice avem nevoie in plus de numele firmei si codul fiscal. In mod normal, completarea acestui formular dureaza cel mult 2 minute.
2. Mai departe alegi o metoda de livrare preferata, dintre cele disponibile pentru adresa ta de livrare (atentie ca unele metode de livrare pot genera cheltuieli suplimentare) si metoda de plata.
3. Acum esti aproape gata, pentru ca ai ajuns la ultimul pas, cel in care poti sa ne transmiti anumite cerinte speciale, cum ar fi intervalul orar in care esti disponibil sau "nu sunati la usa ca speriati cainele". Mai trebuie sa bifezi, dupa ce ai citit, ca esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare si sa apesi butonul "Trimite comanda"
 

♦ Confirmarea comenzii

Din acest moment incepe magia pentru ca site-ul iti va prezenta o pagina frumoasa prin care te informeaza ca trimiterea comenzii s-a facut cu succes si dupa 1-2 minute vei primi un email de confirmare a aceluiasi lucru, ca sa ai si o referinta scrisa. Atentie, acest email NU inseamna ca noi ti-am confirmat comanda si ca-ti trimitem produsele ci doar faptul ca tu ai trimis comanda catre noi si faptul ca noi am receptionat-o. Apoi un reprezentant de vanzari te va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii si eventual sa stabileasca cu tine mici detalii privitor la livrare, lucru care se intampla relativ repede daca ai efectuat comanda in timpul orelor de program. Comenzile neconfirmate telefonic, NU vor fi expediate !
 

Spor la cumparaturi!