IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.


Despre noi


Firma EOS CORPORATION SRL are ca obiect de activitate proiectarea, comercializarea, instalarea si asigurarea service-ului la echipamente de climatizare de la cele mai simple sisteme tip split, pana la cele mai complexe sisteme de climatizare tip VRV sau chiller ca solutii de racire, de la o simpla ventilatie pana la un sistem complex cu centrala de tratare, de la o simpla centrala pentru o locuinta, pana la incalzirea unei hale sau sediu de firma cu solutii conventionale sau sisteme prin convectie si pompe de caldura.

In afara de comercializarea produselor originale si de calitate, aprovizionate de la producatorii de top cu care colaboram, precum Gree, Mitsubishi, Daikin, Casals, Loran, Viessmann etc. oferim clientilor nostri o gama foarte variata de servicii aditionale precum consultanta, proiectare, instalare, mentenanta, service in garantie si post-garantie. Avem echipe proprii de instalare, service si mentenanta, ceea ce va garanteaza o interventie rapida si calificata.

Detinem autorizatie ISCIR in baza careia putem pune in functiune centralele termice pe care le comercializam, pana la 400 kw, precum si verificarea lor periodica, confom normelor in vigoare, la fiecare 2 ani. De asemenea, avem implementate procedurile de lucru si suntem certificati pentru standardul de Management al Calității - ISO 9001.

De asemenea, pe Str. Ana Ipatescu nr. 21 din Ploiesti, Prahova, avem amenajat un showroom foarte frumos, unde ne puteti vizita pentru a testa o parte dintre produsele comecializate sau sa discutam despre viitorul dvs. proiect.

Va asteptam cu drag,

Echipa EOS Corporation SRL